TOTALENTREPRENAD

Totalentreprenad innebär i korthet att du enbart har oss som avtalspart. Vi skriver ett kontrakt, där byggföretaget Ormsta Byggservice åtar sig hela ansvaret för material och för entreprenadens utförande, inklusive allt samordningsansvar och arbetsmiljöansvar.
Ormsta Byggservice samarbetar alltid med underentreprenörer som vi har jobbat med under flera års tid, för att alltid uppnå bästa resultat.
Låt oss erbjuda dig totalentreprenad så undviker du missförstånd mellan arbetsgrupper.

BADRUMSRENOVERING

Är du i behov av ett nytt badrum? Litet som stort så hjälper vi självklart er.
En badrumsrenovering tar ungefär 15 arbetsdagar. För att effektivisera en badrumsrenovering så krävs en god planering då många arbetsgrupper skall inkluderas i badrumsarbetet.
Vi börjar med ett besök på plats för att se vilka förutsättningar som gäller för just ert badrum.

KÖKSRENOVERING

Vi bygger ditt kök efter dina önskemål. Vi samordnar alla underentreprenörer som kan tänkas behövas under din köksrenovering, det kan vara allt ifrån elektriker till målare. Fördelen med detta är att ni som kund inte behöver kontakta flera olika aktörer utan det tar vi hand om. Vi samarbetar även med leverantörer som erbjuder högkvalitativa kökslösningar och moderna funktioner.
Vi kan också erbjuda tillhörande material så som kakel, klinker och olika typer av golv. Samtliga produkter kommer från etablerade leverantörer och är av bästa kvalité.

UTBYGGNAD

Känner ni att ni behöver fler utrymmen men att ni ändå trivs för bra för att flytta? Då kan det vara dags med att bygga till huset med en utbyggnad.
Ett till sovrum eller kanske t.o.m ytterligare en våning?

Då har vi den kunskapen som krävs för att detta ska bli verklighet. För att processen ska gå smidigt ser vi gärna att ni redan fått bygglov för tillbyggnaden.

NYBYGGNATION

Går ni i tankarna att bygga nytt hus?
Ormsta Byggservice är byggföretaget i Stockholm som hjälper er att hitta rätt, så huset blir anpassat efter era önskemål.
En nybyggnation kan ske på olika sätt. Vi erbjuder lösvirkesalternativ.
Vill du hellre att vi samarbetar med en husleverantör? Vi lyssnar på dig och bidrar med kompetens och goda råd för att underlätta ditt val av att bygga nytt hus.

Inreco Företagsgrupp

RT Inreco AB är ett växande företag med en vision att ni endast ska ha en kontaktperson gällande de förbättringar/förändringar ni vill göra med era lokaler/fastigheter och hem inom Möbelmontering – Kontorsflyttar – Byggtjänster – Lagerhållning – Köksmontering. Ett steg mot detta mål är att vi idag startat en företagsgrupp med närmare 100 anställda. Under vårat tak har vi nu även byggföretaget Ormsta Byggservice AB på så sätt har vi kunnat bredda vårt kunskapsområde. Med ett byggföretag i samma lokal kan vi erbjuda våra kunder inte enbart möbelmontering utan även ombyggnation, köksmontering, totalentreprenad m.m.

De företag som idag ingår i vår företagsgrupp är

Kontakta oss!