TOTALENTREPRENAD

Totalentreprenad innebär i korthet att du enbart har oss som avtalspart. Vi skriver ett kontrakt, där byggföretaget Ormsta Byggservice åtar sig hela ansvaret för material och för entreprenadens utförande, inklusive allt samordningsansvar och arbetsmiljöansvar.
Ormsta Byggservice samarbetar alltid med underentreprenörer som vi har jobbat med under flera års tid, för att alltid uppnå bästa resultat.
Låt oss erbjuda dig totalentreprenad så undviker du missförstånd mellan arbetsgrupper.

Inreco Företagsgrupp

RT Inreco AB är ett växande företag med en vision att ni endast ska ha en kontaktperson gällande de förbättringar/förändringar ni vill göra med era lokaler/fastigheter och hem inom Möbelmontering – Kontorsflyttar – Byggtjänster – Lagerhållning – Köksmontering. Ett steg mot detta mål är att vi idag startat en företagsgrupp med närmare 100 anställda. Under vårat tak har vi nu även byggföretaget Ormsta Byggservice AB och på så sätt har vi kunnat bredda vårt kunskapsområde. Med ett byggföretag i samma lokal kan vi erbjuda våra kunder inte enbart möbelmontering utan även ombyggnation, köksmontering, totalentreprenad m.m.

De företag som idag ingår i vår företagsgrupp är

Kontakta oss!