KÖKSMONTERING

Vi på Montage 1 står för köksmonteringen och vi har mångårig erfarenhet av inredningssnickerier och bygger ditt kök efter dina önskemål. Vi samarbetar idag med leverantörer som erbjuder högkvalitativa kökslösningar och moderna funktioner.

Idag säljer vi även tillhörande material så som kakel, klinker och olika typer av golv. Samtliga produkter kommer från etablerade leverantörer och är av bästa kvalité.

KÖKSRENOVERING

Vi bygger ditt kök efter dina önskemål. Vi samordnar alla underentreprenörer som kan tänkas behövas under din köksrenovering, det kan vara allt ifrån elektriker till målare. Fördelen med detta är att ni som kund inte behöver kontakta flera olika aktörer utan det tar vi hand om. Vi samarbetar även med leverantörer som erbjuder högkvalitativa kökslösningar och moderna funktioner.
Vi kan också erbjuda tillhörande material så som kakel, klinker och olika typer av golv. Samtliga produkter kommer från etablerade leverantörer och är av bästa kvalité.

Inreco Företagsgrupp

RT Inreco AB är ett växande företag med en vision att ni endast ska ha en kontaktperson gällande de förbättringar/förändringar ni vill göra med era lokaler/fastigheter och hem inom Möbelmontering – Kontorsflyttar – Byggtjänster – Lagerhållning – Köksmontering. Ett steg mot detta mål är att vi idag startat en företagsgrupp med närmare 50 anställda. Under vårat tak har vi nu även byggföretaget Ormsta Byggservice AB och på så sätt har vi kunnat bredda vårt kunskapsområde. Med ett byggföretag i samma lokal kan vi erbjuda våra kunder inte enbart möbelmontering utan även ombyggnation, köksmontering, totalentreprenad m.m.

 

Kontakta oss!