Inreco Företagsgrupp

RT Inreco AB är ett växande företag med en vision att ni endast ska ha en kontaktperson gällande de förbättringar/förändringar ni vill göra med era lokaler/fastigheter och hem inom Möbelmontering – Kontorsflyttar – Byggtjänster – Lagerhållning – Köksmontering. Ett steg mot detta mål är att vi idag startat en företagsgrupp med närmare 50 anställda. Under vårat tak har vi nu även byggföretaget Ormsta Byggservice AB, på så sätt har vi kunnat bredda vårat kunskapsområde. Med ett byggföretag i samma lokal kan vi erbjuda våra kunder inte enbart möbelmontering utan även ombyggnation, köksmontering, totalentreprenad m.m.

De företag som idag ingår i vår företagsgrupp är

  • RT Inreco AB, 556603–8278 – Har sedan 2000-talet varit aktiva inom möbelmontering, flytt, konsultering, vaktmästeri, transport och lager åt bland annat företag, kommuner och landsting. Företaget ägs och bedrivs av Thomas Bjuhr.
  • Ormsta Byggservice AB, 556767–3891 – Är en totalentreprenörsfirma som sedan 80-talet arbetat för främst privatpersoner med bland annat renovering och utbyggnader av villor samt bostadsrätter. Idag ägs och bedrivs bolaget av Oscar Petersen och RT Inreco AB. 

Vi är RT Inreco AB

RT Inreco AB grundades år 2000 och har sedan dess gett företag och offentlig sektor möjlighet att trivas i sina kontorslokaler. RT Inreco AB är ett engagerat, lyhört och lösningsorienterat företag.
Vi är vana med att arbeta effektivt och hjälper våra kunder med stort som smått. Målsättningen i varje uppdrag är att kunden själv ska kunna koncentrera sig på sin egen kärnverksamhet, vi ordnar resten. 

Vi är Ormsta Byggservice AB

Ormsta Byggservice AB grundades på 80-talet norr om Stockholm av Leif Petersen. Idag ägs företaget av hans son Oscar Petersen tillsammans med RT Inreco AB. Företaget är inriktat på byggtjänster, allt ifrån en stor utbyggnad till en mindre ombyggnation vi erbjuder även professionell köksmontering, köksrenovering och finsnickeri. Ormsta Byggservice AB är en totalentreprenörs firma vilket betyder att vi tar hand om all hantering utav t ex. rörmokare och elektriker om så behövs för just ert projekt. 

Miljöpolicy

RT Inreco AB och Ormsta Byggservice AB tar ett aktivt miljöansvar. Vårt mål är att bidra till en hållbar utveckling av samhället och vara en viktig aktör för miljöarbete inom vår bransch. Allt emballage sorteras och återvinns. Vi samplanerar våra transporter för en minimerad miljöpåverkan.