Inreco Företagsgrupp

RT Inreco är ett växande företag med en vision att ni endast ska ha en kontaktperson gällande de förbättringar/förändringar ni vill göra med era lokaler/fastigheter och hem inom Möbelmontering – Kontorsflyttar – Byggtjänster – Lagerhållning – Köksmontering. Ett steg mot detta mål är att vi idag startat en företagsgrupp med närmare 100 anställda. Under vårat tak har vi nu även byggföretaget Ormsta byggservice och Montage1, på så sätt har vi kunnat bredda vårt kunskapsområde. Med ett byggföretag i samma lokal kan vi erbjuda våra kunder inte enbart möbelmontering utan även ombyggnation, köksmontering, totalentreprenad m.m.

De företag som idag ingår i vår företagsgrupp är

  • RT Inreco AB, 556603–8278 – Har sedan 2000-talet varit aktiva inom möbelmontering, flytt, konsultering, vaktmästeri, transport och lager åt bland annat företag, kommuner och landsting. Företaget ägs och bedrivs av Thomas Bjuhr.
  • Ormsta Byggservice AB, 556767–3891 – Är en totalentreprenörsfirma som sedan 80-talet arbetat för främst privatpersoner med bland annat renovering och utbyggnader av villor samt bostadsrätter. Idag ägs och bedrivs bolaget av Oscar Petersen och RT Inreco AB. Sedan hösten 2019 går även Montage1 under Ormsta byggs regi. Montage1 startades 1998. Företaget är inriktat på inredningssnickerier, där bolaget specialiserat sig på köksrenoveringar.

Vi är RT Inreco

RT Inreco AB grundades år 2000 och har sedan dess gett företag och offentlig sektor möjlighet att trivas i sina kontorslokaler. Inreco är ett engagerat, lyhört och lösningsorienterat företag.
Vi är vana med att arbeta effektivt och hjälper våra kunder med stort som smått. Målsättningen i varje uppdrag är att kunden själv ska kunna koncentrera sig på sin egen kärnverksamhet, vi ordnar resten. 

Vi är Ormsta Byggservice

Ormsta byggservice AB grundades på 80-talet norr om Stockholm av Leif Petersen. Idag ägs företaget av hans son Oscar Petersen tillsammans med RT Inreco. Företaget är inriktat på byggtjänster allt ifrån en stor utbyggnad till en mindre ombyggnation. Vi är en totalentreprenörs firma vilket betyder att vi tar hand om all hantering utav t.ex rörmokare och elektriker om så behövs för just ert projekt. Vi har även sedan hösten 2019 tagit byggföretaget Montage1 under våra vingar och kan nu även erbjuda professionell köksmontering, köksrenovering och finsnickeri.  

Miljöpolicy

RT Inreco och Ormsta byggservice tar ett aktivt miljöansvar. Vårt mål är att bidra till en hållbar utveckling av samhället och vara en viktig aktör för miljöarbete inom vår bransch. Allt emballage sorteras och återvinns. Vi samplanerar våra transporter för en minimerad miljöpåverkan.