RT Inreco AB Företagsgrupp

RT Inreco AB är ett växande företag med en vision att ni endast ska ha en kontaktperson gällande de förbättringar/förändringar ni vill göra med era lokaler/fastigheter och hem inom Möbelmontering – Kontorsflyttar – Byggtjänster – Lagerhållning – Köksmontering. Ett steg mot detta mål är att vi idag startat en företagsgrupp med närmare 100 anställda. På så sätt har vi kunnat bredda vårt kunskapsområde.

De företag som idag ingår i vår företagsgrupp är:

RT Inreco AB
Ormsta Byggservice AB
Montage 1 AB
  • RT Inreco AB, 556603–8278 – Har sedan 2000-talet varit aktiva inom möbelmontering, flytt, konsultering, vaktmästeri, transport och lager åt bland annat företag, kommuner och landsting. Företaget ägs och bedrivs av Thomas Bjuhr och Rickard Westberg.
  • Ormsta Byggservice AB, 556767–3891 – Är en totalentreprenörsfirma som sedan 80-talet arbetat för främst privatpersoner med bland annat renovering och utbyggnader av villor samt bostadsrätter. Idag ägs och bedrivs bolaget av Oscar Petersen och RT Inreco AB.
  • Montage 1 AB, 556544–6019 – Startades 1998 av dess förra ägare Patric Bruun. Företaget är inriktat på inredningssnickerier, där bolaget specialiserat sig på köksrenoveringar. Idag ägs företaget med 100% av RT Inreco AB

Vi är RT Inreco AB

RT Inreco AB grundades år 2000 och har sedan dess gett företag och offentlig sektor möjlighet att trivas i sina kontorslokaler. Inreco är ett engagerat, lyhört och lösningsorienterat företag.
Vi är vana med att arbeta effektivt och hjälper våra kunder med stort som smått. Målsättningen i varje företag i varje uppdrag är att kunder själv ska kunna koncentrera sig på sin egen kärnverksamhet, vi ordnar resten.

Miljöpolicy

RT Inreco AB tar ett aktivt miljöansvar. Vårt mål är att bidra till en hållbar utveckling av samhället och vara en viktig aktör för miljöarbete inom vår bransch. Allt emballage sorteras och återvinns. Vi samplanerar våra transporter för en minimerad miljöpåverkan.