Inreco Företagsgrupp

RT Inreco är ett växande företag med en vision att ni endast ska ha en kontaktperson gällande de förbättringar/förändringar ni vill göra med era lokaler/fastigheter och hem inom Möbelmontering – Kontorsflyttar – Byggtjänster – Lagerhållning – Köksmontering. Ett steg mot detta mål är att vi idag startat en företagsgrupp med närmare 100 anställda. Under vårat tak har vi nu även Ormsta byggservice och Montage 1 på så sätt har vi kunnat bredda vårt kunskapsområde. Vi kan idag erbjuda våra kunder inte enbart möbelmontering utan även ombyggnation, köksmontering, totalentreprenad m.m.

De företag som idag ingår i vår företagsgrupp är:

  • RT Inreco AB, 556603–8278 – Har sedan 2000-talet varit aktiva inom möbelmontering, flytt, konsultering, vaktmästeri, transport och lager åt bland annat företag, kommuner och landsting. Företaget ägs och bedrivs av Thomas Bjuhr och Rickard Westberg.
  • Ormsta Byggservice AB, 556767–3891 – Är en totalentreprenörsfirma som sedan 80-talet arbetat för främst privatpersoner med bland annat renovering och utbyggnader av villor samt bostadsrätter. Idag ägs och bedrivs bolaget av Oscar Petersen och RT Inreco AB. Sedan hösten 2019 går även Montage 1 under Ormsta byggs regi. Montage 1 startades 1998 av dess förra ägare Patric Bruun. Företaget är inriktat på inredningssnickerier, där bolaget specialiserat sig på köksrenoveringar.

Vi är RT Inreco

RT Inreco AB grundades år 2000 och har sedan dess gett företag och offentlig sektor möjlighet att trivas i sina kontorslokaler. Inreco är ett engagerat, lyhört och lösningsorienterat företag.
Vi är vana med att arbeta effektivt och hjälper våra kunder med stort som smått. Målsättningen i varje uppdrag är att kunden själv ska kunna koncentrera sig på sin egen kärnverksamhet, vi ordnar resten. 

Vi är Ormsta Byggservice

Ormsta byggservice AB grundades på 80-talet av Leif Petersen. Idag bedrivs företaget 50% av hans son Oscar Petersen resterande 50% ägs av RT Inreco. Företaget är inriktat på byggtjänster allt ifrån utbyggnader till mindre ombyggnationer. Vi är en totalentreprenörs firma vilket betyder att vi tar hand om all hantering utav t.ex rörmokare och elektriker om så behövs för just ert projekt. Vi har även sedan hösten 2019 tagit Montage 1 under våra vingar och kan nu även erbjuda professionell köksmontering och finsnickeri.  

Miljöpolicy

RT Inreco och Ormsta byggservice tar ett aktivt miljöansvar. Vårt mål är att bidra till en hållbar utveckling av samhället och vara en viktig aktör för miljöarbete inom vår bransch. Allt emballage sorteras och återvinns. Vi samplanerar våra transporter för en minimerad miljöpåverkan.