Går ni i tankarna att bygga nytt hus? Ormsta Bygg är byggföretaget i Stockholm som hjälper er att hitta rätt, så huset blir anpassat efter era önskemål. En nybyggnation kan ske på olika sätt. Vi erbjuder lösvirkesalternativ. Vill du hellre att vi samarbetar med en husleverantör? Vi lyssnar på dig och bidrar med kompetens och goda råd för att underlätta ditt val av att bygga nytt hus.

Vi är Inreco

Inreco grundades år 2000 och har sedan dess gett företag och offentlig sektor möjlighet att trivas i sina kontorslokaler. Inreco är ett engagerat, lyhört och lösningsorienterat företag. Vi är vana med att arbeta effektivt och hjälper våra kunder med stort som smått. Målsättningen i varje företag i varje uppdrag är att kunder själv ska kunna koncentrera sig på sin egen kärnverksamhet, vi ordnar resten.

Miljöpolicy

Inreco tar ett aktivt miljöansvar. Vårt mål är att bidra till en hållbar utveckling av samhället och vara en viktig aktör för miljöarbete inom vår bransch. Allt emballage sorteras och återvinns. Vi samplanerar våra transporter för en minimerad miljöpåverkan.