Vi har mångårig erfarenhet av inredningssnickerier och bygger ditt kök efter dina önskemål. Vi samordnar alla underentreprenörer som kan tänkas behövas under din köksrenovering, det kan vara allt ifrån elektriker till målare. Fördelen med detta är att ni som kund inte behöver kontakta flera olika aktörer utan det tar vi hand om. Vi samarbetar även med leverantörer som erbjuder högkvalitativa kökslösningar och moderna funktioner. Vi kan också erbjuda tillhörande material så som kakel, klinker och olika typer av golv. Samtliga produkter kommer från etablerade leverantörer och är av bästa kvalité.

Vi är Inreco

Inreco grundades år 2000 och har sedan dess gett företag och offentlig sektor möjlighet att trivas i sina kontorslokaler. Inreco är ett engagerat, lyhört och lösningsorienterat företag. Vi är vana med att arbeta effektivt och hjälper våra kunder med stort som smått. Målsättningen i varje företag i varje uppdrag är att kunder själv ska kunna koncentrera sig på sin egen kärnverksamhet, vi ordnar resten.

Miljöpolicy

Inreco tar ett aktivt miljöansvar. Vårt mål är att bidra till en hållbar utveckling av samhället och vara en viktig aktör för miljöarbete inom vår bransch. Allt emballage sorteras och återvinns. Vi samplanerar våra transporter för en minimerad miljöpåverkan.