Vi monterar all form av inredning. Allt från 1 stol till stora projekt med 1500 arbetsplatser. Varje arbete utförs enligt kunds önskemål. Vi har arbetat i branschen i 20 år och vet att inget uppdrag är det andra likt.

Varje uppdrag är unikt. Vår kunniga och erfarna personal har bidragit till att ge oss många olika kunder som vi arbetat tillsammans med under många år. Inrecos kunniga peronal uppfyller kraven kring avancerad möbelmontering samt montage av teknisk utrustning.

Vi är Inreco

Inreco grundades år 2000 och har sedan dess gett företag och offentlig sektor möjlighet att trivas i sina kontorslokaler. Inreco är ett engagerat, lyhört och lösningsorienterat företag. Vi är vana med att arbeta effektivt och hjälper våra kunder med stort som smått. Målsättningen i varje företag i varje uppdrag är att kunder själv ska kunna koncentrera sig på sin egen kärnverksamhet, vi ordnar resten.

Miljöpolicy

Inreco tar ett aktivt miljöansvar. Vårt mål är att bidra till en hållbar utveckling av samhället och vara en viktig aktör för miljöarbete inom vår bransch. Allt emballage sorteras och återvinns. Vi samplanerar våra transporter för en minimerad miljöpåverkan.